Saopštenje žirija povodom proglašenja pobednika konkursa DoReMi Fasada, Za stihova par – fasada na dar

Beograd, 22. maj 2017.

Prijavljivanje na konkurs DoReMi Fasada trajalo je od 15.03. do 30.04. Za to vreme, preko formulara na sajtu www.kamenavuna.com pristiglo je 5,360 prijava.

Žiri je imao veoma kompleksan zadatak da od ogromnog broja prijava napravi uži i najuži izbor, a zatim i proglasi 5 pobednika, tj. dobitnika sistema kontaktne fasade sa kamenom vunom.

Stigao je veliki broj zanimljivih, kreativnih, originalnih, duhovitih, pa i ekstravagantnih stihova. Kvalitet stihova je bio prvi i najjasniji kriterijum, ali za konačni odabir je morala biti uključena i kombinaciju drugih faktora, kao što su: izgled i lokacija kuće, njena bliža okolina, dostupnost lokacije i prilaz, vlasništvo nad objektom, broj i struktura članova domaćinstva i slično. Dobitnici nagrada su u kumulativu ispunili sve ove kriterijume.

Među pristiglim prijavama, nalazio se i veliki broj apela za humanitarnu pomoć. Organizatori, nažalost, nisu bili u mogućnosti da uzvrate na ovakve zahteve.

Imena dobitnika utešnih nagrada biće objavljena u narednih 7 dana.

U ime organizatora konkursa zahvaljujemo se svim učesnicima na poverenju i mnoštvu lepih komentara koje su dobili u toku trajanja konkursa. Svi učesnici konkursa koji su poslali svoje  prijave doprineli su da se na jedno mesto slije ogroman broj zanimljivih pesama, fotografija iz cele Srbije i pozitivnih komentara. Ovom prilikom najavljujemo i niz dodatnih aktivnosti koje će uslediti do kraja građevinske sezone, tako da vas pozivamo da nastavite da pratite sve kanale komunikacije firme Knauf Insulation.

Do sledeće prilike,

Srdačan pozdrav!

Članovi žirija:

  • Marija Ilić, Edin Dalifi i Goran Prolić, Knauf Insulation
  • Lena Čaušević i Petar Đorđević, Knauf
  • Boris Antonijević, Baumit
  • Dejan Pantelić
  • Đorđe Bajilo, DBA Architects